Tävling

För de medlemmar som vill tävla subventionerar Christianstad Badmintonklubb (träningar), tävlingar och seriespel. Vilka tävlingar man väljer att ställa upp i är upp till varje enskild medlem.

Vår tävlingspolicy beskriver vad som subventioneras respektive vad det kostar för dig som medlem att delta i tävlingar, dvs vad spelaren betalar själv och vad klubben står för.

Tävling allmänt

Bra att veta

Startavgifter –tävlingar

Klubben stöttar med största delen av startavgiften för tävlingar. Startavgifterna ligger generellt på mellan 150 kr – 350 kr per kategori (singel, dubbel och mixed) beroende på åldersgrupp och typ av tävling (junior- eller ABCD-tävling).

Av den totala startavgiften till juniortävlingar betalar spelaren själv 100 kr, till ABCD-tävlingar och veterantävlingar betalar spelaren själv 150 kr. Det är typen av tävling som avgör avgiften inte huruvida spelaren är junior, senior eller veteran.

Tävlingslicens

Ska man tävla måste man ha en giltig spelarlicens. Denna licens står spelaren för själv och kostar mellan 100-325 kr beroende på din ålder. Vi sköter dock automatiskt licensen om du anmäler dig till en tävling. Du får då en faktura hemskickad.

Licensen är giltig i en säsong.

Läs mer om tävlingslicensen.

Tävlingsklädsel

Vid deltagande i tävlingar ser vi gärna att klubbkläder används.

Vill du köpa klubbkläder kan du göra detta via Intersports webbutik.

Anmälan till tävling

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret på sidan anmälan till tävling. Där fyller du bland annat i datumet för tävlingen, vilken klass du vill spela samt dina personuppgifter.

Övrigt/övriga kostnader

Såvida inget annat anges nedan utgår ingen ersättning för t ex resa, mat eller övernattning. En förutsättning för att unga spelare ska kunna åka på tävlingar är att föräldrar/spelare ställer upp och koordinerar kring detta.

KM

Klubben arrangerar en gång per säsong KM, klubbmästerskap. Detta är en interntävling för klubbens alla medlemmar. Till denna tävling är det fri startavgift.

Klubbtävlingar

Klubben väljer ut 1–2 tävlingar per säsong där klubbens mål är att få med så många spelare som möjligt på en och samma tävling. På utvalda ”klubbtävlingar” kommer det att finnas ledare på plats. Detta är ett ypperligt tillfälle för alla nya spelare som vill testa på att tävla. Vid klubbtävlingar står Christianstad Badmintonklubb för hela startavgiften, (max två tävlingar per termin).

Sponsorer

Vi tackar våra sponsorer som gör det möjligt att driva denna föreningen.