Medlem i Christianstad Badmintonklubb

Medlemsavgift

Som medlem betalar man en medlemsavgift om 300 kr*, i medlemsavgift ingår också en träningströja. Beställning av tröja sker genom klubben.

Medlemsavgifterna tillsammans med terminsavgifterna ska täcka för material, hallhyror och tränare. Allt för att föreningen ska kunna ge varje medlem bästa förutsättning för en trivsam och rolig träning.

Medlemsavgift skickas ut vid varje säsongs början, via faktura.

*Medlemsavgiften är en engångssumma och beloppet om 250 kr betalas oavsett om man spelar hel eller halvsäsong.

Aktivitetskalender

Som medlem i klubben innebär det att man under terminen, säsongen kommer att behöva hjälpa till med utvalda aktiviteter från styrelsen. Detta kan vara att hjälpa till och bemanna kiosk, sekretariat vid egenarrangerad tävling. Eller försäljningsaktiviteter. Klubben har som målsättning att inför varje termin delge alla medlemmar vad som kommer att ske under kommande termin. Samtliga aktiviteter har ett syfte om att främja klubbens ekonomi för att varje medlem ska ges så rätt förutsättningar som möjligt.

Sociala gruppen

Vi har i klubben en grupp som vi kallar för sociala gruppen. Gruppens syfte är att lyfta gemenskapen både på och utanför badmintonplanen. Detta kan ske i form av arrangerade julavslutningar, bowlingkvällar eller andra aktiviteter. För att vi ska kunna göra dessa aktiviteter så behövs det också att man ställer upp vid eventuella försäljningstillfällen eller vid egenarrangerad tävling.

Klubbmästerskap

Klubben arrangerar en gång per säsong KM, klubbmästerskap. Detta är en interntävling och brukar vara oerhört uppskattat av alla medlemmar. Detta är ett perfekt tillfälle att testa på hur det är att delta under tävlingsform.

Ansök om medlemskap

Sponsorer

Vi tackar våra sponsorer som gör det möjligt att driva denna föreningen.