Om klubben

Christianstad Badmintonklubb (CBMK) välkomnar alla oavsett, kön, ålder eller ursprung. CBMK:s är en ideell förening vars verksamhet går ut på att låta barn, ungdomar och seniorer få träna och tävla i badminton på var och ens villkor. Vi är inte en elitsatsande klubb utan spelar för vårt nöjes skull. I Kristianstad är vi övertygade om att det måste vara roligt för att man ska vilja hålla på och vi tror stenhårt på att bredd ger topp.

Verksamheten bedrivs i Kristianstad kommuns idrottshallar, främst i Kristianstads Arena men även i Väskolans idrottshall. CBMK har ca 120 medlemmar vilka till största delen är juniorspelare under 18 år, vi erbjuder träning från 4 årsålder.

 

Styrelsen

Patricia Wendel

Ordförande

patricia.wendel@hotmail.com

0768-317639

Martin Holmén

Kassör

kassor@cbmk.nu

0708-477535

Mikael Walfridsson

Sekreterare

mikael.walfridsson@sdr.se

Henrik Persson

Suppleant

trashcan1974@gmail.com

 

Isak Helge

Suppleant

isak.helge@hotmail.com

Tina Fredlund-Frick

Ledamot

kristinafredlund@hotmail.com

Linus Nilsson

Ledamot

nilssonlinkan@gmail.com

Arbetsgrupper

Klubben har fyra olika arbetsgrupper som jobbar med olika fokusområden. Känner du att du vill vara med och hjälpa till i någon av dessa grupper, eller har förslag på aktiviteter går det bra att kontakta oss i styrelsen.

Aktiviteter

Vi strävar efter att alla våra medlemmar ska känna sig delaktiga och välkomna i klubben. Genom att skapa olika aktiviteter t. ex bowling, generationsdubbel skapar vi också en gemenskap på och utanför badmintonbanan.

Träning/tävling

I vår träning/tävlingsgrupp arbetar vi med att ta fram aktuella tävlingar som ska kunna passa för alla medlemmar. Vi arbetar också med att ha en röd tråd i våra olika träningsgrupper för att kunna erbjuda rätt träning till rätt grupp och nivå.

Sponsorer/försäljning

Då vi är en ideell förening behöver vi sponsorer och vi tittar på olika sätt för att hitta intjäningsmöjligheter till klubben. Alla intäkter går tillbaka till dig som medlem i form av hallhyror, material och att kunna erbjuda utbildade tränare.

Kommunikation

I vår kommunikationsgrupp är syftet att göra det tydligt för dig som medlem. Vi arbetar med nyhetsbrev, sociala kanaler och hemsida för att hålla våra medlemmar uppdaterade.

Klubbinfo

Bildad: 1943-01-01

Organisationsnummer: 838200-8616

Föreningsnummer. 4881-01

Fakturaadress: kassor@cbmk.se

Bankgiro: 5141-7525

Kontaktmail: info@cbmk.se

Är du intresserad av att engagera dig i klubben?

Hör av dig till Martin så hjälper han dig.
0708-477535, kulltorpamartin@gmail.com

Sponsorer

Vi tackar våra sponsorer som gör det möjligt att driva denna föreningen.